ANA CRETU

Numele meu este Ana Cretu si am 18 ani. Sunt in al patrulea an in trupa de teatru si ma simt foarte norocoasa ca am intalnit atatia oameni frumosi.

Ma gandesc mereu ca trupa a jucat un rol esential in devenirea mea ca om, ca actrita. Sunt fericita ca am ales acest drum, de a urma actoria, si cu siguranta am invatat multe. Am plecat de la lumini si sunet in primul an si iata-ma acum in rol principal in cea mai noua piesa, "Never let me go". Pot spune ca alaturi de trupa si alaturi de Andrei am realizat acest minunat spectacol in care ma simt extraordinar, este exact asa cum mi-am dorit mereu.

Teatrul pentru mine este a pasi intr-o noua dimensiune, a te naste din nou, a fi viu. Ma ajuta sa-mi descarc angoasele si tristetile dar si sa transmit oamenilor iubire si emotie.
Cred ca cel mai frumos lucru pe care il poate experimenta un actor este acea clipa cand simti ca ai schimbat ceva intr-un om la un moment dat, cand simti ca ai miscat ceva in el chiar si pentru o fractiune de secunda. Nimic altceva, doar acel moment de catharsis. Desi stiu ca vin din spate alte si alte generatii iar numele meu va fi uitat, eu nu voi uita niciodata tot ce am invatat aici.
Multumesc!

You need to be logged in to add comments.