Trupa a participat la numeroase evenimente și festivaluri dedicate teatrului de liceu:
- "Relief" - Laborator de Teatru Tânăr.
- Festivalul Național de Teatru Tânăr „Ideo Ideis”,
- Festivalul Național de Teatru pentru Adolescenți „AmFiTeatru”,
- Festivalul Național de Teatru pentru Elevi „OKaua”,
- Festivalul Internațional de Teatru pentru Elevi „George Constantin”,
- Festivalul Internațional de Teatru pentru Elevi „Aplauze”.
- Noaptea Teatrului Tânăr. - Gala Internațională de Teatru „Notre Dame de Sion”.
- Gala "5 licee, 5 teatre".

De asemenea, ca urmare a participării la Festivalului Național de Teatru Tânăr "Ideo Ideis" și Festivalul Național de Teatru pentru Elevi "George Constantin", spectacolul "Almost, Maine" a fost prezentat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și Festivalului Comediei Românești "FestCo".

An școlar 2016-2017:
Spectacolul "OTRAVA IUBIRII", dramatizare după romanul lui Eric-Emmanuel Schmitt.

- Premiul III - Festivalul Național de Teatru pentru Liceeni "Amprente", 2017.
- Nominalizare pentru cea mai bună actriță în rol principal - Cezare Petredeanu, pentru rolul "Raphaelle" - Festivalul Național de Teatru pentru Liceeni "Amprente", 2017.
- Premiul pentru interpretare în rol principal feminin - Cezara Petredeanu, pentru rolul "Raphaelle' - Serile Teatrului Studențesc, București.
- Premiul pentru cea mai bună regie - Serile Teatrului Studențesc, București.
- Premiul pentru cel mai bun spectacol - Serile Teatrului Studențesc, București.

An școlar 2015-2016:
Spectacolul "PISICA VERDE", de Elise Wik - teatru radiofonic.
- Premiul I pentru cel mai bun spectacol - Gala "Radio Fiction Desk", 2015.
- Premiul de popularitate - Gala "Radio Fiction Desk", 2015.
- Premiul pentru cea mai bună voce feminină - Sandra Ducuță, pentru rolul "Bianca", Gala "Radio Fiction Desk", 2015.


Spectacolul "A FOST ȘI ÎNCĂ ESTE...", creație colectivă după Steven Sater și Frank Wedekind.

- Premiul de interpretare în rol principal masculin - Cezar Costache, pentru rolul "Moritz" - Gala "5 licee, 5 teatre", 2015.
- Premiul pentru cel mai bun spectacol - Gala "5 licee, 5 teatre", 2015.
- Premiul II - Festivalul Național de Teatru pentru Liceeni "Amprente", 2016.
- Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol - Festivalul de Teatru pentu Copii și Adolescenți "Mark Twain", 2016.
- Premiul de interpretare în rol principal feminin - Sandra Ducuță, pentru rolul "Wendla" - Festivalul Național de Teatru pentru Elevi "George Constantin", 2016.

Spectacolul "12 A.M", adaptare după "12 oameni furioși" de Reginald Rose.
- Premiul de interpretare în rol principal masculin - Dragoș Macovei, pentru rolul "Juratul nr. 7" - Festivalul Național de Teatru Adolescent "AmFiTeatru", 2016.
- Premiul "Atelierul de Teatru"  - Festivalul Național de Teatru Adolescent "AmFiTeatru".


An școlar 2014-2015:
Spectacolul "ALMOST, MAINE", după John Cariani.

- Premiul I pentru cel mai bun spectacol - Festivalul internațional de teatru pentru elevi "Aplauze", 2015.
- Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal - Cezar Costache - Festivalul international de teatru pentru elevi"Aplauze", 2015.
- Premiul I pentru cel mai bun spectacol - Festivalul național de teatru pentru elevi "Okaua", 2015.
- Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal - Sandra Ducuță - Festivalul național de teatru pentru elevi "Okaua", 2015.
- Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal - Maria Muller - Festivalul național de teatru pentru elevi "Okaua", 2015.
- Premiul pentru cea mai buna actriță în rol secundar - Anca Pop - Festivalul național de teatru pentru elevi "Okaua", 2015.
- Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal - Cosmin Maluspărteanu - Festivalul național de teatru pentru elevi "Okaua", 2015.
- Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal - Gabriel Zaharia - Festivalul național de teatru pentu elevi "Okaua", 2015.
- Premiul pentru cea mai bună regie - Andrei Gheorghe - Festivalul național de teatru pentru elevi "Okaua", 2015.
- Premiul II pentru scenariu impus - Festivalul național de teatru pentru elevi "Okaua", 2015.
- Premiul pentru cea mai buna actriță în rol principal - Sandra Ducuță - Festivalul național de teatru pentru tineri "AmFiTeatru", 2015.
- Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal - Cezar Costache - Festivalul național de teatru pentru tineri "AmFiTeatru", 2015.
- Nominalizare la categoria cel mai bun spectacol - Festivalul național de teatru pentru tineri "AmFiTeatru", 2015.
- Premiul pentru cea mai buna actriță în rol secundar - Sandra Ducuță - Festivalul de teatru pentru copii și adolescenți "Mark Twain", 2015.
- Premiul special al juriului pentru expresivitate artistică - Festivalul de teatru pentru copii și adolescenți "Mark Twain", 2015.
- Premiul pentru cea mai buna actriță în rol principal - Sandra Ducuță - Festivalul național de teatru pentru elevi "George Constantin", 2015.
- Premiul pentru cea mai buna actriță în rol secundar - Maria Muller - Festivalul național de teatru pentru elevi "George Constantin", 2015.
- Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol - Festivalul național de teatru pentru elevi "George Constantin".

An scolar 2013-2014:
Spectacolul "CLASA NOASTRA" - adaptare dupa Tadeusz Slobodzianek.
- Premiul pentru cel mai bun spectacol - Festivalul de teatru pentru copii si adolescenti "Mark Twain", Bucuresti.
- Premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar - Festivalul de teatru pentru copii si adolescenti "Mark Twain", Bucuresti - Vlad Cazacu, pentru rolul "Wladek".
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal - Festivalul national de teatru pentru elevi "George Constantin", Bucuresti - Maria Muller, pentru rolul "Raselka".
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar - Festivalul national de teatru pentru elevi "George Constantin", Bucuresti - Ioana Nedelcu, pentru rolul "Zocha".
- Premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar - Festivalul national de teatru pentru elevi "George Constantin", Bucuresti - Gabriel Zaharia, pentru rolul "Jakub Katz".
-
Nominalizare - Cel mai bun spectacol - Festivalul de teatru adolescent " AmFiTeatru" - Botosani.
- Premiul "Atelierul de teatru" - Festivalul de teatru adolescent "AmFiTeatru" - Botosani.
- Premiul pentru cea ma bun actrita in rol principal - Festivalul de teatru adolescent "AmFiTeatru" - Botosani - Maria Muller - pentru rolul "Raselka".
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal - Festivalul de teatru adolescent "AmFiTeatru" - Botosani - Teodora Anghel - pentru rolul "Dora".
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar - Festivalul de teatru adolescent "AmFiTeatru" - Botosani - Ioana Nedelcu - pentru rolul "Zocha"
- Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal - Festivalul de teatru adolescent "AmFiTeatru" - Botosani - Gabriel Zaharia - pentru rolul "Jakub Katz".
- Premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar - Festivalul de teatru adolescent "AmFiTeatru" - Botosani - Cezar Costache - pentru rolul "Abram".
- Premiul I - Festivalul International de teatru pentru elevi "Aplauze" - Constanta.
- Premiul de interpretare - Festivalul international de teatru pentru elevi "Aplauze" - Constanta - Anca Pop - pentru rolul "Dora".
- Premiul de interpretare - Festivalul international de teatru pentru elevi "Aplauze" - Constanta - Sandra Ducuta - pentru rolul "Raselka".
- Premiul de interpretare - Festivalul international de teatru pentru elevi "Aplauze" - Constanta - Cezar Costache - pentru rolul "Abram".
- Premiul de interpretare - Festivalul international de teatru pentru elevi "Aplauze" - Constanta - Vlad Cazacu - pentru rolul "Wladek".


An scolar 2012-2013:
Spectacolul "NEVER LET ME GO" - dramatizare dupa romanul omomim al lui Kazuo Ishiguro

- Premiul pentru cel mai bun spectacol - Festivalul "5 licee - 5 teatre".
- Premiul pentru cea mai buna interpretare feminina - Festivalul "5 licee - 5 teatre" - Ana Cretu - pentru rolul "Kathy".
- Premiul pentru cea mai buna interpretare masculina - Festivalul "5 licee - 5 teatre" - Andrei Porosanu - pentru rolul "Tommy".
- Premiul special al juriului - Festivalul national de teatru pentru liceu "Catharsis".
- Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol - Festivalul de teatru pentru liceeni "Okaua".
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal - Festivalul de teatru pentru liceeni "Okaua" - Ana Cretu pentru rolul "Kathy".
- Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal - Festivalul de teatru pentru liceeni "Okaua" - Andrei Porosanu pentru rolul " Tommy".
- Premiul pentru distinctie "Adrian Pintea" - Festivalul de teatru pentru liceeni "Okaua".
- Premiul pentru cel mai bun coordonator - Festivalul de teatru pentru liceeni "Okaua" - Andrei Gheorghe.
- Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol - Festivalul national de teatru pentru tineret "AmFiTeatru".
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal - Festivalul national de teatru pentru tineret "AmFiTeatru" - Ana Cretu, pentru rolul "Kathy".
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar - Festivalul national de teatru pentru tineret "AmFiTeatru" - Andreea Coff, pentru rolul "Ruth".
- Premiul de popularitate - Festivalul national de teatru pentru tineret "AmFiTeatru" - Ana Cretu, pentru rolul "Kathy".
- Nominalizare - cea mai buna actrita in rol secundar - Festivalul national de teatru pentru tineret "AmFiTeatru" - Ioana Nedelcu, pentru rolul "Miss Emily".
- Nominalizare - cel mai bun actor in rol principal - Festivalul national de teatru pentru tineret "AmFiTeatru" - 2013 - Andrei Porosanu, pentru rolul "Tommy".
- Premiul pentru cel mai bun spectacol - Festivalul national de teatru pentru elevi "George Constantin"
- Marele Trofeu "George Constantin" - Festivalul national de teatru pentru elevi "George Constantin" - Ana Cretu, pentru rolul "Kathy".
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal - Festivalul de teatru pentru copii si adolescenti "Mark Twain"- Ana Cretu, pentru rolul "Kathy".
- Marele Trofeu pentru cel mai bun spectacol - Festivalul de teatru pentru copii si adolescenti "Mark Twain".
- Nominalizare - cel mai bun spectacol - Festivalul national de teatru tanar "Ideo Ideis".
- Premiul special al juriului - Festivalul national de teatru tanar "Ideo Ideis".
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal - Festivalul national de teatru tanar "Ideo Ideis" - Ana Cretu, pentru rolul "Kathy".
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar - Festivalul national de teatru tanar "Ideo Ideis" - Andreea Coff, pentru rolul "Ruth".
- Nominalizare - premiul pentru cel mai bun actor in rol principal - Festivalul national de teatru tanar "Ideo Ideis" - Andrei Porosanu, pentru rolul "Tommy".
- Premiul "Alternopedia" - Festivalul national de teatru tanar "Ideo Ideis" , Teodora Anghel, pentru rolul "Miss Lucy".

An scolar 2011 - 2012

Spectacolul "O NOAPTE FURTUNOASA", dupa I.L. Caragiale

- Nominalizare - cea mai buna trupa - Festivalul national de arte pentru liceeni "LicArt"

Spectacolul "VICLENIILE LUI SCAPINO", dupa Moliere -  sectiunea gimnaziu
 
- Mentiune - Festivalul de teatru pentru elevi "Ferdinand I".
- Premiul special pentru originalitate artistica - Festivalul de teatru "Mark Twain".
- Premiul pentru cea mai buna interpretare in rol principal masculin - Festivalul de teatru "Mark Twain" - 2012 - Maria Barbulescu - pentru rolul "Scapino".

An scolar 2010 - 2011
Spectacolul "FORMA LUCRURILOR", dupa Neil LaBute
- Premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal feminin - Festivalul national de teatru pentru liceeni "Catharsis" - Ana Cretu, pentru rolul "Jenny".
- Premiul special al juriului - Festivalul national de teatru pentru liceeni "Catharsis".
- Premiul special pentru originalitate artistica - Festivalul de teatru pentru elevi "Mark Twain"
- Premiul pentru cea ma buna actrita in rol secundar - Festivalul de teatru tanar "Ideo Ideis" - Ana Cretu - pentru rolul "Jenny".
- Nominalizare pentru cea mai buna actrita in rol principal feminin - Festivalul de teatru tanar "Ideo Ideis" - 2011 - Ruxandra Ene - pentru rolul "Evelyn".

Spectacolul "PYRAM, THISBE & CO", dupa William Shakespeare - sectiunea gimnaziu

- Premiul special de popularitate - Festivalul de teatru pentru elevi "Mark Twain" .
- Premiul de interpretare in rol principal masculin - Festivalul de teatru pentru elevi "Mark Twain" - 2011 - Maria Barbulescu - pentru rolul "Gutuie".

Spectacolul "PYRAM, THISBE & CO", dupa William Shakespeare

- Premiul I - Festivalul national de arta teatrala "Pas in doi", Oradea.
- Premiul III - sectiunea interpretare - Festivalul national de arta teatrala "Pas in doi", Oradea - Ana Cretu, pentru rolul Fundulea.
- Mentiune - sectiunea intepretare - Festivalul national de arta teatrala "Pas in doi", Oradea - Ioan Alexandru Mirea, pentru rolul Robin Subtirelul.
- Mentiune - sectiunea interpretare - Festivalul national de arta teatrala "Pas in doi", Oradea, 2010 - Andrei Marin-Balulescu, pentru rolul Francis Flaut.
- Premiul special pentru scenariu - Festivalul national de arta teatrala "Pas in doi", Oradea, editia I - 2010.

An scolar 2009 - 2010
Spectacolul "A douasprezecea noapte", dupa William Shakespeare

- premiul special al juriului - Festivalul national de teatru pentru liceeni "Catharsis".
- premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar - Festivalul national de teatru pentru liceeni "Catharsis" - Alina Neculai, pentru rolul Bufonul.
- locul I - cea mai buna trupa - Festivalul national de teatru pentru liceeni "Histrioniada liceenilor"
- locul I - cea mai buna interpretare feminina - Festivalul national de teatru pentru liceeni "Histrioniada liceenilor" - - Ana Maria Iwada, pentru rolul Maria.
- locul III - interpretare feminina - Festivalul national de teatru pentru liceeni "Histrioniada liceenilor" - Alina Neculai, pentru rolul Bufonul.
- locul I - cel mai bun regizor - Festivalul national de teatru pentru liceeni "Histrioniada liceenilor"  - Andrei Gheorghe
- nominalizare - cea mai buna trupa - Festivalul national de arte pentru liceeni "LicArt".
- premiul special MAIART - Festivalul de arta pentru tineret "Maiart".

An scolar 2007 - 2008
Spectacolul DOCTOR FARA VOIE, adaptare dupa Moliere

- premiul special pentru regie - Festivalul de teatru "Mark Twain"
- premiul pentru interpretare in rol principal masculin - Festivalul de teatru "Mark Twain" - Andrei Gheorghe , pentru rolul Sganarelle.
- premiul pentru cele mai bune costume – Festivalul International de teatru cu decor virtual MEDIART.
- premiul pentru cea mai buna prestatie artistica – Festivalul national de teatru „Histrioniada Liceenilor”.

Spectacolul D'ALE LUI NENEA IANCU, dupa I.L. Caragiale
- premiul pentru cea mai buna interpretare masculina - Festivalul de teatru pentru copii si adolescenti"Mark Twain - Andrei Gheorghe, pentru rolul "Nae Catavencu"
- premiul pentru cel mai bun actor - Festivalul national de teatru "Licart" - Andrei Gheorghe, pentru rolul "Nae Catavencu".